top of page

Равенство за "Балкан" в един нервен мач


"Балкан" не успя да победи "Ботев" Грамада

В мач от XII кръг на Областната група "Балкан" Белоградчик не успя да победи гостите от Грамада.В главно действащо лице за пореден път се превърна главния съдя ,който изнерви до краен предел футболистите и на двата отбора.

Отбора на "Ботев" влезе малко по-добре в срещата и логично поведе в резултата в средата на първото полувреме.Домакините се опитаха да изравнят,но не успяха и така резултат се запази 0-1 до края на полувремето.

Второто полувреме започна равностойно,като не липсваха положения и пред двете врати.Александър Иванов успя да изравни за "Балкан" в една доста интересна ситуция.При едно центриране футболист на "Ботев" се сблъска със собствения си вратар,който остана да лежи на терена и Иванов успя да мушне топката в мрежата.Гостите наобиколиха главния съдия претендирайки,че не е спрял играта и ги е ощетил.

Последваха грозни сцени и пререкания около 5 минути,в които рефера даде два жълти картона на гостите,един от които беше на техния вратар,който след като получи картона замери съдията с ръкавиците си,но не бе изгонен.

До края на мача обстановката на терена беше доста изнервена и логично завърши без повече голове.Така "Балкан" пропусна да се възползва от равенството между водачите в класирането "Дунав" Дунавци и "Партизани" Макреш,които също завършиха 1-1.В другия мач от кръга днес "Рациария" Арчар победи с 3-1 Кула-04 Кула,а утре играят "Тимок" Брегово и "Пластик" Старопатица в последния мач от този кръг.

Ето и кадри от разправиите на гостите със съдията:

bottom of page