top of page

Ударно начало на сезона за Балкан


Повече от убедително стартира Балкан в 1-ви кръг на новия сезон.

Момчетата на старши треньора Димитър Димитров разгромиха гостите от Рациаря Арчар с 8:0 и направиха един от най-силните си стартове на сезона в историята.И в двете полувремена домакините бяха водещия отбор и тимът,който владееше повече топката и определяше ритъма на играта,показаха огромно желание за победа и резултата не закъсня.

Още в началните минути на мача Стефан Стефанов покачи на 1:0 и даде старт на головата фиеста.Този гол,като че ли пообърка първоначалните сметки на гостите от Арчар,които заиграха доста хаотично и съвсем логично до края на полувремето получиха още три гола в своята врата,а тяхни автори бяха Антон Борисов (Морли),Алекс Тонев и Николай Сашов Николов.

През второто полувреме нещата не се промениха особено и Балкан успя да отбележи още четири попадения.Любомир Любенов и Стефан Стефанов се надпреварваха,кой ще отбележи повече голове през това полувреме,но в края на краищата приключиха с по две попадения на сметката си и оформиха крайното 8:0,а Стефан Стефанов своя хеттрик.

Като се има предвид,че Александър Иванов нацели на два пъти гредите и още няколко сериозни пропуска от играчи на домакините,то резултата спокойно можеше да стане и двуцифрен.В срещата участие взеха и някои от младите надежди на Балкан,които също се представиха достойно и показаха,че ще може да се разчита на тях и в бъдеще.

Преди старта на новия сезон момчетата бяха екипирани с нови анцузи осигурени от г-н Людмил Николов,с които външния облик на отбора стана почти като на професионален тим и носи допълнително самочувствие на играчите.

Следващата събота на 9 септември Балкан гостува в гр. Видин на Олимекс Покрайна и ще гони затвърждаване на успешния старт на първенството.Срещата ще се играе на помощното игрище на стадион "Георги Бенковски"

Ето и видеозапис на цялата среща:(Предварително се извиняваме за лошото качество на записа.)

bottom of page