top of page

Балкан се разправи и с Венец Орешец


Трета убедителна победа за Балкан.

В мач от 3-ти кръг на областната група на Видин, Балкан Белоградчик се наложи с убедителното 7:2 над гостите от Орешец и се поздрави с трета поредна победа.В трите си мача до сега Балкан отбеляза цели двадесет и три гола в противниковите врати,което е добър атестат за головата мощ на отбора.

Любомир Любенов откри резултата още в 10-та минута след като беше изведен от Стефан Стефанов на великолепна голова позиция.В 29-та минута Антон Борисов(Морли) покачи на 2:0,като довкара отбита от вратаря на гостите топка след изстрел на Стефан Стефанов.При този гол играчите на Венец имаха претенции за нарушение на Любомир Любенов,а и за засада след това,но съдиите не ги уважиха и зачетоха гола.

Антоан Стефанов,който е известен с прякора си Тони Бутони от рубриките си в "Господари на ефира",а до миналата година беше и действащ съдия намали на 2:1 след грешка в защитата на Балкан,но Стефан Стефанов малко преди края на полувремето успя да се разпише и да възстанови преднината от два гола на домакините.

През второто полувреме Балкан отново доминираше на терена и успя да отбележи още четири попадения във вратата на гостите от Орешец.По два гола нанизаха Стефан Стефанов,който завърши мача с хеттрик и треньора в ДЮШ на Балкан Николай Николов,а Альоша Убичев стана автор на другия гол за Венец.

След тази победа Балкан продължава да е лидер в класирането с 9 точки,колкото има и отбора на Партизани Макреш.

Следващата събота Балкан гостува в Дунавци на местния Дунав,който заема третото място в класирането с 6 точки в може би най-интересната среща от този кръг и естествено излиза за победа срещу коравия отбор на домакините.

Галерия:

Пълен видеозапис на срещата:

bottom of page