top of page

Балкан загуби първи точки в Дунавци


Дунав Дунавци и Балкан Белоградчик не успяха да си отбележат гол.

Балкан Белоградчик изигра слаб мач при гостуването си на Дунав в Дунавци в среща от 4-ти кръг областната група на Видин и съвсем логично не успя да се поздрави с победа и загуби първи точки.Срещата завърши без голове,въпреки че положения не липсваха и пред двете врати,но като цяло не беше приятна за окото и изпълнена с много единоборства и остри сблъсъци,а силния вятър затрудни допълнително и двата отбора.

Както се и очакваше домакините започнаха мача много мотивирани и бяха близо до откриването на резултата,но късмета не беше на тяхна страна.На два пъти гредите бяха верен помощник на стража на гостите Красимир Петров.В средата на първото полувреме капитана на Балкан Милен Иванов получи контузия след тежък сблъсък с играч на домакините и се наложи да бъде заменен.

През втората част балканци имаха по-чистите положения,но не успяха да ги реализират.Стефан Стефанов нацели гредата,а Ивайло Михайлов пропусна от близко разстояние да се разпише с глава.Георги Давидов пък завърши мача с разбита уста от играча на домакините Емил Николов,който се изявява и като ММА-боец.Същият си позволяваше доста грубости и разправии през целия мач и като по чудо завърши срещата само с един жълт картон.

Като заключение може да се каже ,че равният резултат е справедлив и двата отбора съвсем заслужено си разделиха точките,но това за Балкан означава,че най-вероятно ще отстъпи лидерската си позиция на Партизани Макреш,които днес играят с Пластик Старопатица и се очаква да вземат своето в тази среща.

Следващата събота Балкан приема на стадион "Градски" отбора на ФК Дреновец в поредния тежък двубой.Срещата е с начален час 16:00 часа.

Катастрофално започнаха участието си през новия сезон във „Футбол 9“ младите надежди на Балкан.Във Видин те допуснаха две загуби от Пегас Спорт с 1:10 и от ОФК"Бдин-1923" с 0:5

Видеозапис от срещата Дунав Дунавци-Балкан Белоградчик:

bottom of page