top of page

Балкан победи Дуло и е на три точки от върха


Кликнете на снимката,за да видите всички снимки от срещата.

Балкан Белоградчик победи гостите от Дуло Видин с минималното 1:0 в среща от VII-ми кръг на областната група на Видин и запази второто си място във временното класиране,но вече с актив от 13 точки колкото събраха ОФК Ружинци и Рациария Арчар след този кръг,но ружинчани са с мач повече.Лидер продължава да е отбора на Тимок Брегово с 16 точки.

Срещата започна с минута мълчание в памет на Лозан Рангелов (Зани) дългогодишен домакин на Балкан и футболен деятел в Белоградчик,който почина преди една година.

Победният гол отбеляза Радостин Росенов,който само преди пет дни навърши 16 години след трикова комбинация с другия от младите на терена за Балкан Васил Георгиев.Той започна на пейката,но се наложи да влезе на пожар заради контузията на Алекс Тодоров.

Домакините можеше да се поздравят с по-изразителна победа,но не бяха достатъчно съсредоточени пред гола и направиха доста пропуски.В крайна сметка важни са трите точки,тъй като първенството този сезон изглежда доста равностойно и всяка спечелена точка е ценна.

Следващата седмица заради изборите ще има почивка,а на 2 ноември Балкан приема отново на стадион "Градски" отбора на Рациария Арчар,които са една от приятните изненади този сезон.Гостите ще дойдат със самочувствие след победата над Партизани Макреш като домакини с 4:2 и със сигурност на Балкан няма да му е лесно в този мач,но победата в него ще донесе необходимото спокойствие и увереност преди тежкото гостуване в Грамада на местния Ботев в последния кръг на есенния дял.

Пълен видеозапис от срещата:

bottom of page